REFERENTIES

Opdrachtgevers  over  015 Communicatie

DSM Nederland
“Didy is een zeer senior communicatieprofessional, met wie ik met heel veel plezier heb samengewerkt. Bij DSM Nederland Communicatie zag ze snel de grote lijn en ging met veel voortvarendheid aan de slag. Zij is iemand die je scherp houdt, met haar constructief kritische opmerkingen. Daarnaast is ze collegiaal en kun je altijd op haar rekenen. En dan is Didy ook nog eens gewoon een ontzettend leuk mens!”
Astrid van Kleef, Communication manager, DSM Nederland, locatie Delft

“Didy is een bekwame communicatiemanager die zich in korte tijd binnen DSM Gist o.a. heeft ingewerkt in het Jet-Net programma van DSM in Nederland. Behalve overtuigend als communicatie-professional, ben ik persoonlijk erg getroffen door haar grote betrokkenheid bij de deelnemers aan het Jet-Net programma binnen DSM en op de Jet-Net partnerscholen van DSM, alsmede het Jet-Net programma zelf.”
Wim Buijs, programme manager, Jet-Net DSM

Gemeente Den Haag
“Didy is een professionele senior communicatieadviseur met inhoudelijke kennis van en verstand van zaken over milieucommunicatie. Hierdoor kan ze snel werken, zich makkelijk inleven en zelf ontbrekende en actuele informatie zoeken. Zonder veel begeleiding heeft ze in een korte tijd een goed strategisch communicatieplan opgeleverd voor een politiek gevoelig onderwerp. Hieraan gekoppeld heeft Didy ook het plan van aanpak opgesteld, zodat het werk snel uitgevoerd kon worden. Didy is helder in de afbakening van haar opdracht en beschikbare capaciteit en komt afspraken na.”
Mariëtte Pasman, manager afdeling Communicatie Dienst Stadsbeheer, gemeente Den Haag

“Professioneel, zelfstandig en inhoudelijk sterk. Zo heb ik Didy leren kennen. Ze weet (soms moeilijke) milieutechnische onderwerpen tot een begrijpelijke kern terug te brengen en in een handzaam plan te vatten. Dat ze daarbij ook een betrokken en vriendelijk mens bleek te zijn, maakte dat ze een gewaardeerde collega werd waar we op de afdeling het nodige van hebben geleerd.”
Monique Verhoef, beleidsmedewerker en senior adviseur Communicatie, MenV, gemeente Den Haag

webdesign: marco van buren