PROFIEL

Hoe doet 015 Communicatie dat?

Wilt u dat uw klanten en medewerkers de diensten en producten van uw bedrijf beter begrijpen? Daar kan ik door aansturen en uitvoeren van externe en interne communicatie voor zorgen. Waarbij ik mijn vakkennis, ervaring en brede netwerk inzet.

Zo krijgt u afhankelijk van uw onderzoeks- of adviesvraag, bijvoorbeeld meer naamsbekendheid, bereik of klantenbinding en intern beter geïnformeerde en betrokken medewerkers. Daarbij verlies ik kwaliteit, proces en de mens niet uit het oog. Ook kan ik uw communicatie- & marketingfunctie doorlichten en samen met u werken aan verbeterpunten. Lastige technische onderwerpen en plannen vertaal ik voor doelgroepen in toegankelijke en begrijpelijke teksten.

Mijn leidinggevende ervaring zet ik graag in om als manager of teamleider een team tijdelijk aan te sturen en medewerkers te coachen.

Als communicatieprofessional loop ik met mijn achtergrond als milieudeskundige warm voor milieuthema’s, duurzaamheid en MVO. Ik vind het belangrijk en prettig als mijn inspanningen en die van uw organisatie samen bijdragen aan een betere en schonere wereld.

webdesign: marco van buren